Hoofd bediening

Samen met de receptie ben jij het gezicht van Opduin. Jij hebt de hele dag contact met onze gasten, legt ze in de watten en geeft iedereen het gevoel van harte welkom te zijn. Laat jezelf zien, daar komen onze gasten voor. En het werk in de bediening is het leukste vak van de wereld, zowel `s ochtends, `s middags als `s avonds. Opduin is een 24-uurs bedrijf dat het hele jaar open is. Het begint dus al bij het ontbijt. Eerst even opstarten en dan tussen 8 en 11 zo`n 200 gasten een mooi begin van de dag verzorgen. Na deze hectiek de boel weer aan kant brengen voor de avond en dan zo rond 15 uur klaar. Het team van het diner komt in de loop van de middag om zich voor te bereiden. De eerste gasten staan om 18 uur voor de deur en de laatste gast loopt om 22 uur het restaurant uit. De boel weer netjes en tijd voor een drankje na het werk. Tussen deze twee hoofdonderdelen loopt de service in de lunch, de bar en de vergaderzalen heen.

Als Maitre /  Hoofd bediening geef je leiding aan het bedieningsteam, ben je onderdeel van het management team, maak je de roosters, los je klachten op en overleg je met andere afdelingen over dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast werk je zelf mee tijdens het ontbijt en het diner. 

Het team van de bediening is zo`n 15 personen groot. Van zeer ervaren professionals tot die handige leerling. Samen verdelen ze het werk en stellen ze prioriteiten. Omdat er altijd wat te doen is betekent werken in een hotel dat je geen structurele overuren draait, veel mogelijk is in werktijden en dagen, er veel tijd en budget is om te leren en te groeien en geen enkele dag hetzelfde is. Je moet het leuk vinden om echt contact te maken met onze gasten, velen komen vaker terug en dat doen ze dan ook vooral voor jou.

Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Ilona van de Poel via ilonavandepoel@opduin.nl of bel naar: 0222-317445