Ontbijtmedewerker

Samen met de receptie ben jij het gezicht van Opduin. Jij hebt de hele dag contact met onze gasten, legt ze in de watten en geeft iedereen het gevoel van harte welkom te zijn. Laat jezelf zien, daar komen onze gasten voor. En het werk in de bediening is het leukste vak van de wereld, zowel `s ochtends, `s middags als `s avonds. Opduin is een 24-uurs bedrijf dat het hele jaar open is. Het begint dus al bij het ontbijt. Eerst even opstarten en dan tussen 8 en 11 zo`n 200 gasten een mooi begin van de dag verzorgen. Daarna het restaurant weer opdekken voor het diner, de lunch verzorgen in de serre of op het terras en 's middags wordt je afgelost door de middagploeg. 

Het team van de bediening is zo`n 15 personen groot. Van zeer ervaren professionals tot die handige leerling. Samen verdelen ze het werk en stellen ze prioriteiten. Omdat er altijd wat te doen is betekent werken in een hotel dat je geen structurele overuren draait, veel mogelijk is in werktijden en dagen, er veel tijd en budget is om te leren en te groeien en geen enkele dag hetzelfde is. Je moet het leuk vinden om echt contact te maken met onze gasten, velen komen vaker terug en dat doen ze dan ook vooral voor jou.

Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Wouter Petit via Wouterpetit@opduin.nl of bel naar: 0222-317445