Restaurantmanager

Als restaurantmanager geef je leiding aan het bedieningsteam, ben je onderdeel van het management team, maak je de roosters, los je klachten op en overleg je met andere afdelingen over dagelijkse werkzaamheden. Samen met de chef-kok bepaal je de strategie voor het restaurant van Grand Hotel Opduin. Daarnaast werk je zelf mee tijdens het ontbijt, lunch en het diner.

Over jouw rol
Je passie is gastvrijheid, je bent het gezicht van het restaurant. Jouw doel is om samen met je team de gasten een heerlijke avond te bezorgen. Laat jezelf zien, daar komen onze gasten voor.

Je zorgt voor een fijne werksfeer, stuurt het team aan en coacht en begeleidt de medewerkers in hun ontwikkeling binnen het bedrijf.

Daarnaast ben je onderdeel van het management team. En denk je actief mee in het verbeteren van de service en het restaurantconcept.

Opduin is een 24-uurs bedrijf dat het hele jaar open is. Het begint dus al bij het ontbijt. Eerst even opstarten en dan tussen 8 en 11 uur zo`n 200 gasten een mooi begin van de dag verzorgen. Na deze hectiek de boel weer aan kant brengen voor de avond en dan zo rond 15 uur klaar. Het team van het diner komt in de loop van de middag om zich voor te bereiden. De eerste gasten staan om 18 uur voor de deur en de laatste gast loopt om 22 uur het restaurant uit. De boel weer netjes en tijd voor een drankje na het werk. Tussen deze twee hoofdonderdelen loopt de service in de lunch, de bar en de vergaderzalen heen.

Wat hebben we te bieden?
Het team van de bediening is zo`n 15 personen groot. Van zeer ervaren professionals tot die handige leerling. Samen verdelen ze het werk en stellen ze prioriteiten. Omdat er altijd wat te doen is betekent werken in een hotel dat je geen structurele overuren draait, veel mogelijk is in werktijden en dagen, er veel tijd en budget is om te leren en te groeien en geen enkele dag hetzelfde is. Je moet het leuk vinden om echt contact te maken met onze gasten, velen komen vaker terug en dat doen ze dan ook vooral voor jou.

Opduin is een authentiek en zelfstandig bedrijf. Dit betekent dat je als manager veel autonomie en vrijheid hebt over je eigen werkzaamheden en beslissingen.

Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Wouter Petit via wouterpetit@opduin.nl of bel naar: 0222-317445