Leerling kok

Werken in de keuken van een hotel heeft vele voordelen. Omdat we zowel ontbijt, lunch als diner verzorgen en dat ook nog eens in allerlei verschillende vormen is het zeer afwisselend. Lekker gas geven bij een groot gezelschap of juist smaakvol puzzelen op de a la carte kaart in het restaurant. En omdat Opduin een 24-uurs bedrijf is dat het hele jaar open is staat er ook een fors keukenteam. Dat betekent geen structurele overuren, veel flexibiliteit in werktijden, zaken zijn professioneel geregeld, er is veel tijd en geld beschikbaar voor trainingen, workshops en uitstapjes en je kan jezelf bekwamen in veel verschillende disciplines.

Werken in de keuken van Opduin past bij je als je een echte teamspeler bent die ook goed kan samenwerken met de bediening en receptie. En je moet willen groeien. Of door steeds meer kooktechnieken te beheersen, of door meer organisatorische zaken aan te pakken als menuontwikkeling, voedingsleer, haccp, roosteren en financiële zaken.

Lekker eten zit hem volgens ons juist in het slim en smaakvol koken met verse ingrediënten op alle momenten van de dag. Er is ruimte om te experimenteren met vernieuwende kookstijlen en bijzondere ingrediënten, maar het betere “prutswerk” laten we toch liever over aan gespecialiseerde restaurants.

Woonruimte, vergoeding en maaltijden
Werken op een eiland, met het strand op 200 meter afstand. ’s Avonds het nachtleven van de Koog verkennen met de overige stagiar(e)s en leerlingen. En uiteraard goede een-op-een begeleiding door ervaren professionals. Je woont in onze Opduin villa. Een ruime woning voor het hotel met diverse slaapkamers, gezamenlijke woonruimte en een gezamenlijke badkamer. Afhankelijk van het aantal stagiair(e)s dat tegelijk werkzaam is heb je een eigen kamer of deel je deze. De vergoeding is vastgesteld door je opleiding. Ontbijt, lunch en diner wordt door ons verzorgd. Ook op je vrije dagen. Zwemmen en fitnessen in het hotel is kosteloos. Op de rest krijg je korting, zoals sauna, solarium en massagestoel.

Solliciteren
Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Aart wijker via aartwijker@opduin.nl of bel naar: 0222-317445