Stagiair facilitair medewerker

Iedere dag wordt het hele hotel schoongemaakt, en omdat het een groot gebouw is zijn hier dan ook veel mensen mee bezig. Als stagiair facilitair medewerker zorg jij ervoor dat het het huishouding team aan niets ontbreekt. Je vult de waskarren aan, doet de was, brengt extra's voor de gasten naar de kamers en ondersteunt het hoofd huishouding en het team waar nodig.

Het team van de huishouding is het grootste team in het hotel. `s Ochtends wordt om 09.30 het werk verdeeld. Sommigen gaan aan de slag met de hotelkamers, anderen pakken de rest van het hotel aan. Schoonmaken is vooral slim, handig en zorgvuldig werken. Onze gasten moeten er op kunnen rekenen dat ze in een brandschone kamer komen. Meestal zijn we rond 14.30 klaar. 

Woonruimte, vergoeding en maaltijden
Werken op een eiland, met het strand op 200 meter afstand. ’s Avonds het nachtleven van de Koog verkennen met de overige stagiar(e)s en leerlingen. En uiteraard goede een-op-een begeleiding door ervaren professionals. Je woont in onze Opduin villa. Een ruime woning voor het hotel met diverse slaapkamers, gezamenlijke woonruimte en een gezamenlijke badkamer. Afhankelijk van het aantal stagiair(e)s dat tegelijk werkzaam is heb je een eigen kamer of deel je deze. De vergoeding is vastgesteld door je opleiding. Ontbijt, lunch en diner wordt door ons verzorgd. Ook op je vrije dagen. Zwemmen en fitnessen in het hotel is kosteloos. Op de rest krijg je korting, zoals sauna, solarium en massagestoel.

Solliciteren
Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Steffi Grabbe via steffigrabbe@opduin.nl of bel naar: 0222-317445