Stagiair front office

Dan heb je net een forse autorit achter de rug, de boot net gehaald en sleep je de koffers en de kinderen het hotel in. En dan staat daar gelukkig een grote glimlach en een warme blik achter de receptiebalie. Die geeft je meteen het gevoel dat je welkom bent, regelt de check in soepel en professioneel, helpt je met de fietsen en de uitstapjes en weet alles van het hotel en bijna alles van het eiland. Kijk, zo wordt het een geweldige vakantie!

Begeleiding door Roos, erkend leermeester
Roos, zelf ooit begonnen als stagiair front office, is een van onze ervaren medewerkers. Zij is erkend leermeester en verantwoordelijk voor het aannemen en begeleiden van onze stagiairs. Je begint met inchecken, uitchecken en de telefoon aannemen. Al op dag 1 sta je samen met haar voor de schermen, want daar valt het meeste te leren. Stap voor stap krijg je de diverse onderdelen onder de knie, waarna je deze, uiteraard met begeleiding, zelfstandig uit mag voeren. 

Je taken
Maar receptionist zijn betekent ook financiële taken, het hotel vol krijgen met reserveringen, zorgvuldig werken met veel informatie, een klacht oplossen, een foutje van een collega herstellen, de telefoon niet laten rinkelen en de keuken in rennen om nog even snel een roomservice te regelen terwijl de koks al hartstikke druk zijn. En dat maakt het allemaal ook tot een geweldige job. Hou je van een rol in het middelpunt met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en kan je de druk aan, dan wordt je in de receptie helemaal gelukkig. 

De receptie werkt met drie diensten. Van 7 tot 15, van 15 tot 23 en een tussendienst overdag.

Woonruimte, vergoeding en maaltijden
Werken op een eiland, met het strand op 200 meter afstand. ’s Avonds het nachtleven van de Koog verkennen met de overige stagiar(e)s. En uiteraard goede een-op-een begeleiding door ervaren professionals. Je woont in onze Opduin villa. Een ruime woning voor het hotel met diverse slaapkamers, gezamenlijke woonruimte en een gezamenlijke badkamer. Afhankelijk van het aantal stagiair(e)s dat tegelijk werkzaam is heb je een eigen kamer of deel je deze. De vergoeding is vastgesteld door je opleiding. Ontbijt, lunch en diner wordt door ons verzorgd. Ook op je vrije dagen. Zwemmen en fitnessen in het hotel is kosteloos. Op de rest krijg je korting, zoals sauna, solarium en massagestoel.

Solliciteren
Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Roos Booy via roosbooy@opduin.nl of bel naar: 0222-317445