Stagiair schoonheidsspecialiste

In Opduin hebben we een mooie salon en drie behandelkamers. Nelleke en Irene runnen hier hun eigen salon met zowel hotelgasten als Texelaars als regelmatige klanten. Schoonheidsbehandelingen, massages, voetreflex, manicure, pedicure, shellac. In de loop van de jaren heeft de salon een fiks aantal disciplines professioneel onder de duim. Naast de vaste kern werkt de salon met part time schoonheidsspecialistes en is er ruimte voor een stagiair schoonheidsspecialist. Werken bij Opduin past bij je als je niet de zorgen en kosten wil hebben van een kleine zelfstandige salon. Wij regelen alles, en jij doet het ding waar je goed in bent.

Woonruimte, vergoeding en maaltijden
Werken op een eiland, met het strand op 200 meter afstand. ’s Avonds het nachtleven van de Koog verkennen met de overige stagiar(e)s en leerlingen. En uiteraard goede een-op-een begeleiding door ervaren professionals. Je woont in onze Opduin villa. Een ruime woning voor het hotel met diverse slaapkamers, gezamenlijke woonruimte en een gezamenlijke badkamer. Afhankelijk van het aantal stagiair(e)s dat tegelijk werkzaam is heb je een eigen kamer of deel je deze. De vergoeding is vastgesteld door je opleiding. Ontbijt, lunch en diner wordt door ons verzorgd. Ook op je vrije dagen. Zwemmen en fitnessen in het hotel is kosteloos. Op de rest krijg je korting, zoals sauna, solarium en massagestoel.

Solliciteren
Wil je solliciteren of gewoon eens een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Neem dan contact op met Irene Witte via beauty@opduin.nl of bel naar: 0222-317445