Sous chef
Een keuken waar je de ruimte krijgt om de leiding te nemen, om te blijven bijleren, met een team dat voelt als familie. Bij Opduin werk je in een professionele omgeving, zonder de onnodige stress.
Een keuken waar je de ruimte krijgt om de leiding te nemen, om te blijven bijleren, met een team dat voelt als familie. Bij Opduin werk je in een professionele omgeving, zonder de onnodige stress.
Als Senior Sous Chef zorg jij voor een team dat perfect samenwerkt, maak je roosters, denk je mee over nieuwe menukaarten, zijn menucalculaties een dagelijks onderdeel van je werk en zijn de HACCP procedures jou niet vreemd.
Als Junior Sous Chef denk je mee over de invulling van de nieuwe menukaarten, stuur je de keukenbrigade aan als de chef er niet is en zorg je voor de uitgifte van heerlijke en mooie opgemaakte gerechten.
Er is alle ruimte om, als je zou willen, door te groeien naar een Senior functie, waarbij je je ook bezig houdt met HACCP en menucalculaties.